Bill Murray tabte hypet rolle til Jack Nicholson på grund af… dovenskab

Bill Murray tabte hypet rolle til Jack Nicholson på grund af… dovenskab

Bill Murray har opnået legendestatus i Hollywood ikke kun på grund af sine roller, men også på grund af sin henslængte fremtræden bag kameraet, hvor han hyppigt photobomber folks billeder eller siger ja til projekter på et løst grundlag, som da han lavede ‘Garfield’, fordi han troede Joel Coen stod bag. Det viste sig at være Joel Cohen.

Og nu kan man skrive endnu en anekdote til den store bog om Bill Murray-myter.

I et interview med CNBC fortæller Bill Murray, at Kristen Wiig kom til ham med remaket af ‘Toni Erdmann’, som det kom frem i sidste uge bliver Jack Nicholsons comeback på det store lærred.

»Kristen Wiig, som jeg synes er vidunderlig, sendte mig noget og sagde, ‘vil du kigge på det her’? Og jeg er bare ikke særligt struktureret, så i et stykke tid mistede jeg det, og så fandt jeg det, men jeg fik aldrig set den ting, som hun ville have mig til at se. Og så sagde hun, ‘well, Jack Nicholson tog jobbet’.

Bill Murray har ingen agent og efter sigende skal man således fange skuespilleren på hans private telefon, hvis man skal gøre sig håb om hans medvirken. Det er dog ikke altid lige nemt, og det er utvivlsomt ikke første gang, at Murray er gået glimt af spændende projekter på grund af sin særegne livsstil.

Men mon ikke han overlever. I tilfældet Nicholson kan man sige, at det er noget for noget. Nicholson skulle oprindeligt have spillet hovedrollen i filmen ‘St. Vincent’, men trak sig fra projektet, og Murray overtog rollen.

Læs også: De fænomenale øjeblikke, der gør Bill Murray til Bill Murray

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af