Den originale instruktør bag ‘Toni Erdmann’ trækker sig fra Jack Nicholson-versionen

Den originale instruktør bag ‘Toni Erdmann’ trækker sig fra Jack Nicholson-versionen

Vi har tidligere stillet spørgsmålet, om verden har brug for et amerikansk remake af det roste og Oscar-nominerede tyske komediedrama ’Toni Erdmann’, men ikke desto mindre er genindspilningen på vej med Jack Nicholson og – formentlig – Kristen Wiig i de to bærende roller som en fjollet far og hans karrieremindede datter.

I første omgang så det ud til, at den amerikanske udgave skulle produceres af ’The Big Short’-instruktøren Adam McKay sammen med instruktøren bag originalen, Maren Ade.

Men nu har Maren Ade trukket sig fra projektet.

»[Et remake] vil ikke påvirke originalen. Man kan forkorte den og lave den om til en ren komediefilm. Men jeg bliver ikke den, der gør det. Jeg er så glad for, at jeg færdiggjorde filmen. Det har taget mig fem og et halvt år at skrive og skrive«, udtaler Maren Ade til The Playlist.

Der mangler stadig en instruktør og en manuskriptforfatter til remaket.

Læs også: ’Min far Toni Erdmann’: Vanvittig sjov, trist og rørende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af