George Clooney: Trump er selv en del af Hollywood-eliten

George Clooney: Trump er selv en del af Hollywood-eliten

Donald Trump har adskillige gange været ude med riven efter Hollywood og kultureliten. Men eliten tager til genmæle, og nu kommer George Clooney med et overbevisende argument for, at Trump er temmelig dobbeltmoralsk.

Clooney har til Canal+ udtrykt sin enorme utilfredshed med, at Trump sidder i Det Hvide Hus – og remser en række argumenter op for, at Trump selv er en del af netop den elite, han langer ud efter.

»Han får 120.000 dollars per år for sin Screen Actors Guild pensionsfond. Han er en del af Hollywood-eliten«, siger Clooney til Canal+ og bemærker, at Trump sammenlagt har haft 22 roller i Hollywoodfilm. Blandt andet i ’Alene Hjemme 2’, ’Sex and the City’ og ’The Fresh Prince of Bel Air’.

Clooney kalder dog ikke kun Trump for en dobbeltmoralsk løgner, da Trumps assistent Steve Bannon også har en fortid i Hollywood.

»Han skrev en Shakespeare-inspireret rap-musical om L.A.-riots, som han ikke kunne få lavet. Han tjente en masse penge på ’Seinfeld’. Han er en elite i Hollywood, jeg mener, det er jo faktum«.

Se et lille udpluk af Trumps film- og tv-roller her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Konservativ gruppe opfordrer til Oscar-boykot – tordner mod Meryl Streep, Jennifer Lawrence og Miley Cyrus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af