John Oliver er tilbage – og dedikerer sig til Trumps løgne, måske for sidste gang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Oliver er tilbage. Den britiske komiker brugte det meste af den forrige sæson på at kritisere Trump, og han sluttede tilmed med en dommedagsbekendelse, da valget nærmede sig.

Nu tager Oliver fat i roden på problemet med Trump. For hvor meget af det, Trump siger, er egentlig rigtigt? Eller nærmere: Hvor lidt er egentlig rigtigt? Og hvor kommer alle disse fake news fra, og hvorfor tror folk på dem?

Den britiske komiker opremser flere episoder, hvor Trump har forskruet sandheden eller direkte opdigtet fakta.

»Trump sagde sandheden om løsningerne for de problemer, han har løjet om«, siger Oliver, idet mange har forsøgt at retfærdiggøre deres stemme på Trump ved at hævde, at de troede, at hans politiske løfter var metaforer.

Men Præsident Trump fører rigtig politik på baggrund af falske fakta, og John Oliver er bange. Men på trods af at han har brugt meget energi på at kritisere Trump, vil Oliver i den nye sæson forsøge at tale mindre om ham. Trump fylder alt på alle flader, så Oliver har en mission om at tage fat i andre store og vigtige nyheder, så ’Last Week Tonight with John Oliver’ ikke bliver til ’Last Week in Trump’.

Hele ‘Last Week Tonight’ kan ses på HBO Nordic.

Læs også: Fire late night-værter gør status på Trump: »Det føles som om hans indsættelse er 114 år siden«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af