‘Key and Peele’-komikers første film scorer 100 procent på Rotten Tomatoes – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jordan Peele, som især er kendt som den ene halvdel af det nu lukkede, men ikke desto mindre geniale sketchshow ’Key & Peele’, er sprunget ud som instruktør med sin første spillefilm, ’Get Out’. Og helt modsat forventningen er det ikke en rendyrket komedie, han serverer. Han har simpelthen lavet en gyserfilm.

’Get out’ handler om det unge par Rose og Chris, spillet af henholdsvis Allison Williams fra ’Girls og Daniel Kaluuya fra ’Black Mirror’. I bedste ‘Meet the Parents’-stil skal de på tur til Roses familie. Det resulterer dog ikke i fjollede konflikter mellem kæreste og far, men i benhård racisme, da Daniel opdager, at der er flere sorte, der er forsvundet i området.

Filmen fik premiere på Sundance-festivalen og fik en flot modtagelse. Faktisk er den blevet taget så godt imod, at den lige nu har en sjælden 100 procent-score på Rotten Tomatoes, der samler de vigtigste engelsksprogede film.

‘Get Out’ har fået 28 positive anmeldelser ud af 28 mulige, og selvom den perfekte score nok skal blive mudret en smule mere, når flere anmeldelser kommer til, er det altid bemærkelsesværdigt, når en film klarer sig så flot. Sidst vi skrev om en perfekt Rotten Tomatoes-score, var i forbindelse med ‘Boyhood’.

Her er et par af de flotte ord, filmen får med på vejen.

»Filmen er lavet sidste år, men den virker mere relevant end nogensinde før med sin politiske kontekst. Og ’Get Out’ leverer ikke kun et stærkt budskab, men viser også en vinkel, som man sjældent ser i horrorfilm«, skriver Sci-Fi Now, mens Village Voice skriver:

»Jordan Peeles ’Get Out’ er den mest skarpe film i flere år. En langsomt opbygget, ofte morsom horror-thriller, der tager udgangspunkt i et dødseriøst problem«.

Læs også: Vores favoritsketches fra ‘Key and Peele’ vil få dig til at flække sammen af grin

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af