Lars Mikkelsen vender tilbage i ‘House of Cards’ sæson 5

Lars Mikkelsen vender tilbage i ‘House of Cards’ sæson 5

Lars Mikkelsen har gjort en ærefrygtindgydende god figur som den russiske præsident Vladimir Putin Viktor Petrov igennem to sæsoner af ‘House of Cards’.

Med en imponerende fysik, et kalkuleret blik og en stoisk ro har danskeren spillet fuldt og helt op til Kevin Spacey, og det er derfor glædeligt, at han træder ind i rollen igen, når ‘House of Cards’ vender tilbage med femte sæson 30. maj.

På den røde løber forud for søndagens Robert-show bekræftede Mikkelsen i et interview med Blockbuster, at han er med i den kommende sæson. På spørgsmålet om han er meget med, svarede han: »Naar, nu må vi se. Det må man lige kigge på«.

Med et amerikansk-russisk forhold, der ikke har været så ophedet siden den kolde krig, er det da også helt oplagt, at Præsident Underwood skal forholde sig til sin russiske modstander i den nye sæson. ‘House of Cards’ forsøger trods alt at reflektere virkeligheden, blot i et mere ekstremt dramatisk lys.

I interviewet fortæller Lars Mikkelsen, at han følger med i, hvordan Putin opfører sig på den internationale scene. »Men det er ikke sådan, at jeg aflæser ham. Tit er det nogle andre problematikker, vi tager op. Men det er ret sjovt, som der er noget, der minder om det, vi laver«.

Lars Mikkelsen vandt i går en Robert for bedste birolle for sin præstation som sadistisk børnehjemsforstander i ‘Der kommer en dag’.

Læs også: Lars Mikkelsen om ‘House of Cards’-rolle – »det føltes som skjult kamera«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af