Nikolaj Coster-Waldau kommer til Netflix med ny film

Nikolaj Coster-Waldau kommer til Netflix med ny film

Nikolaj Coster-Waldau begynder at kunne se enden på sin stjernerolle som Jaime Lannister i HBO’s ‘Game of Thrones’, der blot har to sæsoner tilbage.

Han holder derfor klogeligt liv i filmkarrieren og har blandt andet en rolle i den sorte komedie ‘Small Crimes’, hvor han spiller en tidligere politibetjent, der kommer hjem efter at have siddet seks år i fængsel for et mordforsøg. Han prøver at vende sit liv 180 grader, men fortiden indhenter ham, og han bliver hurtigt en lus mellem neglene på en korrupt sherif, en mafiaboss og en hævngerrig statsadvokat.

Nu tyder alt på, at filmen bliver opkøbt af Netflix, skriver Variety. ‘Small Crimes’ får premiere på SXSW-festivalen i næste måned, men streamingtjenesten stiler altså efter at lukke en aftale allerede inden, så filmen kan præsenteres som en Netflix Original.

Netflix satser for tiden stort på film, som de har de eksklusive rettigheder til, og de er derfor blevet en vigtig spiller på festivalerne. Snart har de for eksempel premiere på ‘I Don’t Feel at Home in This World Anymore’, som vandt en af hovedpriserne på Sundance-festivalen.

Nikolaj Coster-Waldau er også snart aktuel på dansk grund i Jens Dahls ‘3 ting’, der får premiere 18. maj.

Læs også: De bedste film vi så på årets Sundance-festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af