Ondskaben vender tilbage i ny ‘Twin Peaks’-teaser med klip fra ikonisk cliffhanger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke fordi, David Lynch har været decideret gavmild med at vise nye klip fra den kommende tredje sæson ‘Twin Peaks’ i de teasere, vi er blevet tildelt de sidste par måneder, men til gengæld forstår han i dén grad at sætte stemningen.

Også i denne nye teaser, som på pirrende vis inddrager et klip fra den ikoniske cliffhanger, der indtraf i sidste afsnit af sæson 2 tilbage i 1991. Billederne af den (tidligere så) godhjertede Special Agent Dale Cooper med Bobs ondsindede vanvid lysende i øjnene gør os endnu mere spændte på, hvordan den nye sæson vil samle op på begivenhederne. »It’s happening again«, som den karakteristiske typografi i teaseren lover.

Af andre mere triste ‘Twin Peaks’-relaterede nyheder kan det nævnes, at Warren Frost, der har spillet lægen Will Hayward og desuden er far til seriens medskaber Mark Frost, døde fredag morgen. Den 91-årige skuespiller nåede dog at indspille sine scener i den nye sæson, på samme vis som Miguel Ferrer aka FBI-agenten Albert Rosenfeld, der gik bort i januar.

‘Twin Peaks’ sæson 3 får amerikansk premiere 21. maj.

Læs også: Endelig: ‘Twin Peaks’ får premieredato – antal afsnit også afsløret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af