Stjernerne reagerer på Oscar-skandalen: »Der er intet som live-tv«

Stjernerne reagerer på Oscar-skandalen: »Der er intet som live-tv«
Faye Dunaway og Warren Beatty lige inden skandalen. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det burde ikke kunne ske, men det gjorde det. Oscar-statuetten for Bedste Film blev fejlagtigt tildelt ‘La La Land’, inden producer Jordan Horowitz meddelte, at ‘Moonlight’ var den rigtige vinder. Warren Beatty og Faye Dunaway havde fået en forkert konvolut med på scenen – hvordan det end er muligt.

De sociale medier eksploderede, og alverdens skuespillere og Hollywood-folk har meldt sig på banen med deres reaktioner på det, der ikke kan betegnes som andet end en kæmpeskandale.

Reaktionerne varierer fra rendyrket overraskelse til dem, der naturligvis gerne vil have lidt humor ud af situationen. M. Night Shyamalans tweet kandiderer til nattens bedste, mens Rainn Wilson også er deroppe af. Hertil er der dem, som ønsker, at det samme var sket under det amerikanske valg – blandt andre Michael Moore (selvfølgelig) og Billy Crystal.

»Det var virkelig surrealistisk«, har ‘Moonlight’-skuespillerinde Naomie Harris udtalt til Entertainment Weekly, mens Emma Stone til en pressekonference prøvede at sætte ord på, hvad der var sket: »En mærkelig begivenhed i Oscar-historien«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

You knew it was comin…I knew it was comin….night kids #Moonlaland

Et opslag delt af Questlove Gomez (@questlove) den

Læs også: Se alle årets Oscar-vindere

Læs også: De sjoveste og mest bevægende højdepunkter fra nattens Oscar-show

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af