‘The Leftovers’ lover dommedag i sidste og afgørende sæson – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Leftovers’ tog et kvalitativt kvantespring fra sæson 1 til sæson 2, og en af hemmeligheder var, at serien rev historien op med rode og flyttede de centrale karakterer fra en lille by i New York State til den ombejlede Miracle, efter sigende den eneste by, der gik fuldstændigt fri, da to procent af Jordens befolkning pludselig forsvandt.

Og med sin tredje og sidste sæson laver ‘The Leftovers’ et endnu større skifte, da Kevin og Nora pakker sydfrugterne og flytter til Australien. Hvor mange af karaktererne, der flytter med, er endnu usikkert, men den første egentlige teaser antyder i hvert fald kraftigt, at serien ikke kommer til at slutte med ideel lykke.

Det er en flot skåret teaser, der nærmest muntert lover dommedag gennem en helt almindelig flysikkerhedsinstruktion. Og der er al mulig grund til at tro, at ‘The Leftovers’ bevarer sin position som en af HBO’s bedste serier gennem tiden (ifølge… os).

Læs også: De 20 bedste HBO-dramaserier nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af