Første teaser til David Finchers Netflix-seriemorderserie ‘Mindhunter’ er landet – med dansk islæt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En seriemorderserie skabt af David Fincher, der har en vis erfaring med genren fra mesterværkerne ‘Seven’ og ‘Zodiac’? Vi er på.

Serien hedder ‘Mindhunter’ og er lavet for Netflix, baseret på bogen ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ skrevet af den tidligere FBI-agent John Douglas, der har været involveret i nogle af de mest opsigtsvækkende seriemordersager i nyere amerikansk historie.

Den første teaser er netop landet, og selvom vi ikke få et specielt udførligt indblik i, hvad serien handler om, får vi en god fornemmelse af stemningen og udtrykket, som absolut bringer mindelser om det grålige miljø fra især ‘Zodiac’.

Med danske øjne er serien desuden særligt interessant, fordi Tobias Lindholm (‘R’, ‘Kapringen’, ‘Krigen’) også er med på instruktørholdet. Det er Lindholms første internationale opgave og utvivlsomt en vej hen imod hen imod en amerikansk filmdebut.

På rollelisten ses blandt andre Jonathan Groff, som er kendt fra serier som ‘Boss’ og ‘Looking’. Også Charlize Theron har været med til at producere serien sammen med Fincher.

‘Mindhunter’ får premiere på Netflix til oktober.

Læs også: De 20 mest ventede serier i 2017

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af