Javier Bardem stjæler billedet i ny trailer til ‘Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Captain Salazar har et horn i siden på Jack Sparrow. Faktisk har de fleste mænd på de syv verdenshave et anstrengt forhold til den skødesløse og fordrukne pirat, men Salazar har en ualmindeligt god grund. For år tilbage sendte unge Sparrow og hans mænd Salazars skib og besætning i sænk med en brutal druknedød som resultat.

Men Salazar er blevet en levende død. Og nu vil han have hævn.

‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ ligger sig i forlængelse af sine fire forgængere med Johnny Depp i hovedrollen som den ikoniske pirat, hvis planer om at finde havguden Poseidons trefork må sættes på hold, da fortiden indhenter ham. Historien er genkendelig, men filmens stærkeste salgsargument ligger i castingen af Oscar-vindende Javier Bardem, der tidligere har vist sin fænomenalt skurkagtige side i ‘No Country for Old Men’ og mere karikeret i Bond-filmen ‘Skyfall’.

Det norske instruktørmakkerpar Joachim Rønning og Espen Sandberg har instrueret filmen, der lover både kendte ansigter som Geoffrey Rushs Barbossa samt helt nye bekendtskaber for den erfarne pirat.

Den femte ‘Pirates Of The Caribbean’ med den danske undertitel ‘Salazars hævn’ får dansk biografpremiere 24. maj.

Læs mere: Fra geni til selvparodi til comeback: Johnny Depps karriere i tre faser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af