Ny sæson ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ kan være på vej

Ny sæson ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ kan være på vej

Da ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ fik premiere i november sidste år, kunne fans af Stars Hollow, Lorelai og Alexis få et længeventet gensyn med en af 00’ernes mest ikoniske serier. Ni år var gået, siden ‘Gilmore Girls’ endte på sin syvende sæson i 2007, og gensynet blev for mange en lille, nostalgisk perle.

Derfor kan det næppe overraske, at Netflix nu overvejer at bringe endnu en sæson af succesen til streamingtjenesten. Netflix’ Chief Content Officer Ted Sarandos har fortalt Storbritanniens Press Association, at de er haft indledende samtaler om en fortsættelse af den fire afsnit lange miniserie.

»Det værste er, når man venter nogle år på at ens yndlingsserie vender tilbage, og det så skuffer, men de (holdet bag ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’, red.) leverede virkelig, og folk var ivrige efter mere, så vi har talt med dem om muligheden for det«.

Serieskaberen Amy Sherman-Palladino, der fik endt sæsonen med de fire ord, hun altid havde drømt om, har tidligere udtalt, at hun ikke planlægger en fortsættelse af serien. Samtidig ville hun dog ikke sige nej, hvis muligheden bød sig, fortalte hun TVLine i december sidste år.

Måske skal Sherman-Palladino til at summe over fire nye ord?

Læs mere: Referenceglade ‘Gilmore Girls’ har aldrig været en serie af sin tid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af