Alicia Vikander og Dane DeHaan kæmper for kærligheden i ‘Tulip Fever’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For Alicia Vikander blev Nikolaj Arcels ‘En kongelig affære’ startskuddet på en succesrig international karriere. Og rollen som Caroline Mathilde med en forkærlighed for en tysk doktor er utvivlsomt kommet hende til gode i filmen ‘Tulip Fever’, hvor hun igen finder sig splittet mellem fornuft og følelse.

Vikander spiller i ‘Tulip Fever’ den unge kvinde Sophia, der for at slippe fattigdommens barske kår har gift sig med en langt ældre og velhavende herre (Christoph Waltz). En ung kunstner (Dane DeHaan) hyres til at male deres portrætter, og snart blomstrer kærligheden mellem Sophia og maleren. Snart begynder de at spekulere i det boomende marked for tulipanløg med håbet om penge og mod til at flygte væk sammen.

Selvom ‘Tulip Fever’ har ligget stort set klar siden 2014, er det først i 2017, vi kommer til at se filmen på det store lærred. Filmen fik efter sigende dårlige tilbagemeldinger i testvisninger, så måske har manuskriptforfatteren Tom Stoppard (‘Shakespeare in Love’) og instruktør Justin Chadwick (‘The Other Boleyn Girl’) måttet genoverveje final cut. De har dog ikke sparet på castet, der udover den dramatiske kærlighedstrekant har Jack O’Connell, Cara Delevigne, Holliday Grainger og Zach Galifianakis på rollelisten.

‘Tulip Fever’ får premiere herhjemme 13. september.

Læs mere: ‘The Girl in The Spider’s Web’ er på vej – men uden David Fincher, Rooney Mara og Daniel Craig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af