‘The Girl in The Spider’s Web’ er på vej – men uden David Fincher, Rooney Mara og Daniel Craig

‘The Girl in The Spider’s Web’ er på vej – men uden David Fincher, Rooney Mara og Daniel Craig
Rooney Mara stars in Columbia Pictures' "THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO," also starring Daniel Craig.

David Finchers ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ fra 2011 får endelig en efterfølger.

Efter års usikkerheder og megen palaver frem og tilbage har Sony nu offentliggjort premieredatoen for ‘The Girl in the Spider’s Web’, der er baseret på den fjerde bog i Millenium-serien og den første forfattet af David Lagercrantz efter Stieg Larssons død.

Men når filmen får premiere 5. oktober næste år, vil hverken David Fincher stå bag eller de tidligere hovedroller Daniel Craig og Rooney Mara tone frem på lærredet. Fincher og selskabet bag filmen, Sony, havde mildest talt et anstrengt forhold under optagelserne til første ombæring.

Så det er ikke uforståeligt, at Sony har satset på en ny instruktør. Valget er faldet på Fede Alvarez, der har oplevet stor succes med gyseren ‘Don’t Breathe’ og remaket af kultklassikeren ‘The Evil Dead’.

Rollen som Lisbeth Salander er endnu ubesat, på trods af at Rooney Mara selv har udtrykt interesse for at vende tilbage til sin Oscar-nominerede præstation. Tidligere florerede der rygter om, at Alicia Vikander ville overtage rollen, men hun svinger nu rundt i junglen som Lara Croft.

Under en pressetur for den femte bog afslørede formanden for Columbia Pictures Sanford Panitch, at Alvarez er i fuld gang med at finde sin Salander.

Læs mere: Ryan Gosling og Rooney Mara dyrker kærligheden og musikken i første trailer til Terrence Malicks stjernespækkede ‘Song To Song’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af