Ryan Gosling og Rooney Mara dyrker kærligheden og musikken i første trailer til Terrence Malicks stjernespækkede ‘Song To Song’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Auteuren Terrence Malick var sidste år aktuel med spillefilmen ‘Knight of Cups’, hvor en forpint Christian Bale søgte efter livets mening i et dionysisk Hollywood uden den store gevinst.

Lidt mere synes at være på spil i Malicks kommende film ‘Song To Song’, hvis første trailer netop er landet. Den prætentiøse overlækkerhed, der har præget instruktørens seneste film, er skiftet ud med et tilsyneladende mere nærværende filmisk udtryk, uden at det lyriske islæt synes at være gået tabt.

Fortællingen finder sted i Austins musikmiljø, hvor de to sangskrivere Faye og BV (spillet af Rooney Mara og Ryan Gosling) kæmper for kærligheden og musikken, imens rock’n’roll-mogulen Cook (Michael Fassbender) bager på en servitrice (Natalie Portman) og tilsyneladende skaber splid imellem parrene.

Der er med andre ord tale om noget af et drømmecast. Udover de allerede nævnte stjerneskuespillere medvirker også Christian Bale, Cate Blanchett, Benicio Del Toro og Florence Welch (aka Florence + The Machine).

‘Song To Song’ får amerikansk premiere 17. marts.

Læs også: Interview: Ryan Gosling går i trekvartlange piratbukser, hvis han har lyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af