Danica Curcic klar til international debut i Stephen King-serie – se første trailer til ‘The Mist’

Efter seks år som succesrig skuespillerinde i andedammen, har den 31-årige Danica Curcic søgt nye græsgange. I oktober 2016 rejste hun til Halifax, Nova Scotia i Canada for at begynde optagelserne til Christian Torpes ‘The Mist’. Måneder senere er første sæson inden længe klar til premiere.

‘The Mist’ er baseret på Stephen Kings novelle om en altoverskyggende tåge, der kan frembringe overnaturlige væsener. Tågen er der stadig, men serieskaberen Christian Torpe – der herhjemme har stået bag manuskripterne til ‘Rita’, ‘Lærkevej’ og Bille Augusts ‘Stille Hjerte – har skiftet karaktererne ud med nye og rykket historien fra én lokation til flere. Således følger vi forskellige grupper, der gemmer sig fra tågens rædsler, og de dynamikker, der opstår internt.

Curcic, som spiller en junkie ved navn Mia, får en betydelig plads her i den første trailer. Hun står over for kendte ansigter som Alyssa Sutherland (‘Vikings’) og Frances Conroy (‘Six Feet Under’), men derudover består castet primært af nye ansigter – ligesom hende selv.

‘The Mist’ får premiere på det amerikanske Spike den 22. juni og bør eftersigende nå Netflix lidt senere i 2017.

Læs vores store interview med Danica Curcic, hvori skuespillerinden fortæller om optagelserne til serien og ikke mindst om den gode chicken bowl, hun fik serveret på settet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af