George Miller slår fast: Guitarkrigeren vender tilbage i kommende ‘Mad Max’-film

George Miller slår fast: Guitarkrigeren vender tilbage i kommende ‘Mad Max’-film

George Millers postapokalyptiske ørkenunivers fik for to år siden en renæssance med Tom Hardy som den mestendels umælende Max.

‘Mad Max: Fury Road’ blev en succes, der endda røg med i Oscar-ræset, og rygterne har længe lydt på, at Miller vil skabe to film mere i serien. Og nu afslører han i et interview med The Independent en detalje, der utvivlsomt vil være til glæde for mange fans.

Miller fortæller, at han ikke officielt er i gang med en ny ‘Mad Max’-film, men at historien lurer i baghovedet. »Disse karakterer og denne verden tenderer til at sværme bagerst i ens hjerne som fantasivenner. Det er let at vende tilbage til dem«, siger han, men tilføjer, at han gerne vil nå at lave noget »hurtigt og småt, bare for at reboote hjernen«, før han går i gang med en ny film i det golde univers.

»Vi dykker dybt ned i meningen, baggrundshistorien for alle karaktererne og især universet… og uden rigtigt at tænke på det skrev vi to andre manuskripter, bare som del af historiens bibel… på et tidspunkt, hvis planeterne står rigtigt, vil der komme to film mere«.

Hvis der kommer to film mere, er det en selvfølge, at vi vil møde Max igen. Man kan håbe på, at Charlize Therons karakter Furiosa vender tilbage. Men drømmen om, at den sære, maskerede, rødklædte, ildsprudlende guitarristkriger Doof Warrior vender tilbage, bliver afgjort til virkelighed, røber George Miller: 

»Jeg ved, hvem hans mor er. Jeg ved, hvordan denne mand, som er blind og stum, overlevede akopalysen. Jeg kender hans historie virkelig godt! Hvis vi laver en film til, vil Doof Warrior være der!«.

Læs også: ‘Mad Max’: En ørkenvandring uden ‘Fury Road’s vildskab

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af