Nicolas Winding Refn teaser for ‘Too Old to Die Young’ med mystisk video

Nicolas Winding Refn teaser for ‘Too Old to Die Young’ med mystisk video
Nicolas Winding Refn i Cannes (Foto: Alex B. Huckle/Getty Images)

2017 bliver uden en ny spillefilm fra Nicolas Winding Refn, mens 2018 bliver premiereåret for hans nye, allerede stærkt ventede Amazon-serie ‘Too Old To Die Young’. Miles Teller har landet hovedrollen i serien, der efter sigende vil bevæge sig langt ned i Los Angeles’ undergrund.

Optagelserne begynder først til efteråret, men allerede nu har NWR-fans verden over fået et indblik i seriens univers. Refn sendte et lille påskeæg ud på Twitter i form af en ét minut lang video med en rastløs dinosaur. Eksistentielle spørgsmål om kærligheden, jagtinstinktet og fjendens natur svæver afsted sammen med dinosaurens mekaniske bevægelser.

Har Nicolas Winding Refn bevæget sig over i en mere grynet stil? Bliver ‘Too Old To Die Young’ en absurd krimifortælling? Og hvad er der egentlig med den dinosaur?

Spørgsmålene er mange efter Refns lille smagsprøve, men svarene kommer først endegyldigt, når serien får premiere i 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af