Sana bliver hovedperson i ‘Skam’ sæson 4 – se den fantastiske teaser!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vilde? Jente-Chris? Magnus? Jonas?

Alle ‘Skam’-fans har haft deres personlige idéer om, hvem Julie Andem burde vende blikket mod i fjerde sæson ‘Skam’. Favoritten må dog siges at have været Sana, der som den eneste af pigerne kontinuerligt spillede en væsentlig rolle gennem Isak-historien i sæson 3.

Og det bliver da også Sana, der får sin helt egen fortælling, når NRK’s gymnasieserie vender tilbage til foråret. Dermed rettes blikket tilbage mod pigegruppen, som var ‘Skam’s oprindelige attraktionspunkt, og det skal blive spændende at se, hvordan serien fremstiller sin muslimske heltinde i et minefelt af potentielle fordomme og kontroverser.

Traileren, der desuden afslører, at serien vender tilbage på mandag kl. 13.28, kan også ses hos NRK HER.

Sana spilles suverænt af Imam Meskini, der ligesom sin figur tilsyneladende altid bærer hijab i offentligheden. Det bliver således også interessant at se, om hun beholder hovedbeklædningen på hele sæsonen igennem, hvilket vil konstituere en markant afvigelse fra de forrige sæsoner, der har vist hovedkaraktererne i deres mest intime rum: Teenageværelset.

Men Julie Andem har et så sikkert blik for nuancer, at hun sikkert kan få noget smukt ud af denne udfordring.

Læs også: Sanas syv mest bemærkelsesværdige facetter – og én, vi håber at få uddybet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af