Se Mikkel Boe Følsgaard som dansk elitebokser i første trailer til ’Den Bedste Mand’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I lyset af den vestlige verdens ominøse rullefald ud over civilisationens bjergkant, har nationale præstationsfilm ikke overraskende fået et stærkt comeback i dansk film i disse år, hvor ’Sommeren ’92’, ’Dan Dream’ og nu ’Den Bedste Mand’ alle er blevet skåret – mere eller mindre løst – over virkelige begivenheder, der satte spotlys på danskens kampgejst.

’Den Bedste Mand’ er instrueret af Mikkel Serup (’Klassefesten 2’) og har Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollen som Jørgen ’Gamle’ Hansen, en af de mest vindende danske boksere nogensinde, der tilbage i 1970’erne blev europamester hele ni gange.

Da vi møder Jørgen i slut-70’erne er han imidlertid en slidt mand, færdig med boksning og på randen af fallit. Kun hustruen Hanne (Lene Maria Christensen) holder den tidligere champion oppe, men da Jørgen møder det unge afrikanske boksehåb Ayub Kalule (Arnold Oceng fra ’Kærlighed kender ingen grænser’) vokser et inspirerende venskab – og troen på en sidste stor EM-sejr, der kan redde familiens hjem og Jørgens ære.

På med klaphatten og de rød-hvide farver (og prøv så at glemme alt om, at Emil og Solvei fra ’Arvingerne’ er blevet filmgift): Der er lagt op til en sandfærdig og forhåbentlig hårdtslående feel-good-oplevelse i biografen når ’Den Bedste Mand’ får premiere den 15. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af