Stjerneparade og voldseskapader i første trailer til ‘Kingsman: The Golden Circle’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det regnede ikke med stjerner, da Matthew Vaughns ‘Kingsman: The Secret Service’ skulle anmeldes i 2015, men det bugner til gengæld med dem i den efterfølgende sequel. ‘Kingsman 2: The Golden Circle’ har fået sin første trailer, og filmens originale cast Mark Strong, Taron Egerton, Colin Firth og Samantha Womack får selskab af Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Channing Tatum og selveste sir Elton John (!).

Instruktøren bag ‘Layer Cake’ – der efter sigende banede vejen for Daniel Craigs Bond-eventyr – og superheltekomedien ‘Kick-Ass’ fortsætter historien om den uafhængige, britiske efterretningstjeneste Kingsman. I første film måtte de redde verden fra Samuel L. Jackson, og i ‘The Golden Circle’ møder Kingsman den amerikanske pendant Statesmen, efter deres hovedkontor er sprunget i luften. Den nye skurkinde Poppy (Moore) står bag ugerningen, og Kings- og Statesmen slår sig sammen for at stoppe hende.

Der er stadig smæk på de teatralske actionscener og det særegne britiske vid i første trailer. Om det holder hele filmen igennem, må vi se, når ‘Kingsman 2: The Golden Circle’ får premiere i de danske biografer 5. oktober.

Læs mere: Vores filmredaktør har en sygelig trang til film om hvide mænd i mental opløsning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af