Brad Pitt er i tilsyneladende topform i ny trailer til ‘War Machine’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»You’re here to clean up the mess«.

Sådan lyder beskeden til general Glen McMahon, da de amerikanske styrker sender ham til Afghanistan. Men den krigsglade kugle af en soldat har ikke tænkt sig at give op så let – han er kommet for at vinde!

Brad Pitt strålede i det første kig på Netflix-filmen ‘War Machine’, og stjernen skinner stadig i den nye trailer. Fra instruktøren bag ‘Animal Kingdom’ og ‘The Rover’ lander en forhåbentligt morsom, skarp og tankevækkende fortælling om krigsliderlighed og kulturforskelle.

Pitt i sig selv skal nok være et trækplaster for de fleste til at finde filmen frem i streamingkataloget, men skuespilleren er tilmed flankeret af et stjernehold. Tilda Swinton, Ben Kingsley, Lakeith Stanfield (‘Atlanta’, ‘Get Out’), Emory Cohen (‘Brooklyn’), Topher Grace (‘That 70’s Show) og RJ Cyler (‘Me and Earl and the Dying Girl’) er blot et udpluk.

‘War Machine’ får premiere på Netflix den 26. maj.

Læs også: De 13 bedste citater fra Brad Pitts GQ-interview – om skilsmissen, ‘There Will Be Blood’ og bulldoggen Jacques

Læs også: Bradfleck-generationen fik alle ønsker opfyldt – så gik de på druk 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af