Michael Moore går efter præsidentens strube med ny Trump-film – og får magtfuld opbakning i Hollywood

Michael Moore går efter præsidentens strube med ny Trump-film – og får magtfuld opbakning i Hollywood

Præsident Donald Trump og hans særdeles pressede stabs liste over ildebrande der skal slukkes bliver længere time for time, og nu sprøjter dokumentarinstruktøren Michael Moore yderligere benzin på bålet.

Moore, manden bag Oscar-vinderen ’Bowling for Columbine’ og ’Fahrenheit 9/11’, er indædt Trump-modstander, og skabte allerede sidste år under valgkampen den hastigt sammenstrikkede dokumentar ’Michael Moore in TrumpLand’, der dog som bekendt ikke rykkede en tøddel ved det endelige valgresultat.

Men Moores nye anti-Trump-film skal blive anderledes skæbnesvanger for præsidenten, lover filmskaberen selv.

Moore er således lige nu i gang med optagelserne til ’Fahrenheit 11/9’, hvis titel både peger tilbage til ’Fahrenheit 9/11’ såvel som dagen efter Trump vandt præsidentræset sidste år.

»Uanset hvad man har smidt efter ham (Trump, red.), har det ikke virket. Uanset hvad der er blevet afsløret, bliver han stående. Hverken fakta, virkelighed eller hjerne kan bekæmpe ham. Selv når han skader sig selv, står han op næste morgen og tweeter videre. Alt det stopper med den her film,« skriver Moore i et nyt statement.

Hvilke potentielt eksplosive informationer Moore har gravet frem om Trump vides endnu ikke, men med den hast skeletterne lige nu vælter ud af Det Hvide Hus’ skabe dukker der i hvert fald rigeligt materiale op på ugentlig basis.

Den kontroversielle dokumentarist er tidligere blevet beskyldt for at gradbøje sandheder for at fremme sin egen politiske agenda, men får magtfuld opbakning i Hollywood, hvor produceren Harvey Weinstein har købt de globale distribueringsrettigheder til ’Fahrenheit 11/9’.

Læs også: Manipulator eller sandhedsvidne: Alle Michael Moores film, rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af