Ridley Scott dræber alt håb om en ‘Alien’-film fra ‘District 9’-instruktør

Ridley Scott dræber alt håb om en ‘Alien’-film fra ‘District 9’-instruktør

Selvom den nye ‘Alien: Covenant’ rammer biografen i denne måned, blev der helt tilbage i 2015 talt om, at ‘District 9’-instruktør Neill Blomkamp skulle lave en 5’er. Faktisk forlød det, at 20th Century Fox havde bekræftet aftalen. 

Men nu har Ridley Scott dræbt alle ‘Alien’-fans drømme om en ‘Alien’-film fra Blomkamps spændende signatur. »Der var aldrig et manuskript«, siger han i et interview med franske magasin AlloCiné og fortsætter:

»Det var en ide, der udviklede sig fra et, mener jeg, 10 siders pitch, og det var meningen, at jeg skulle være producer. Det udviklede sig ikke. Fox besluttede sig for, at de ikke ville lave det, og det var det. Jeg var allerede færdig med ‘Prometheus’ og igang med ‘Covenant’«, siger han og fastslår, at han ikke tror på, at projektet nogensinde vil få vinger.

Læs også: Det skal du se i biografen i maj – alien-uhygge, Coster-Waldau på dansk og japansk sensation

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af