Stephen Kings ‘The Mist’ bliver til serie via dansk filmskaber – se traileren med Danica Curcic

En lille by bliver fanget i en mystisk tåge, som bringer død og ødelæggelse med sig, i den kommende tv-serie-adaption af Stephen Kings ‘The Mist’, som har stærke danske islæt foran såvel som bag kameraet.

Den danske manuskriptforfatter Christian Torpe har skrevet serien, som han også er showrunner på, en meget sjælden ære for en dansk filmskaber. Han har tidligere været manuskriptforfatter på Bille Augusts ‘Stille Hjerte’ og skrevet ‘Lærkevej’ og ‘Rita’.

Danica Curcic får sin første internationale rolle efter en lang række prominente roller i danske og skandinaviske film og serier, fra netop ‘Stille Hjerte’ til ‘Fasandræberne’, ‘Nobel’ og ‘Fuglene over sundet’. Hun skal spille over for Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Dan Butler, Isiah Whitlock Jr. og Frances Conroy, og selvom traileren er så hurtigtklippet, at det kan være svært at fange hende, så dukker Curcic op flere gange undervejs.

‘The Mist’ blev i 2007 med pæn succes filmatiseret af Frank Darabont, og det skal blive spændende at se, hvordan Torpes version adskiller sig.

Serien er lavet for Spike TV, men skulle efter sigende ramme Netflix på et senere tidspunkt.

Læs også: Stort interview med Danica Curcic – »hallo, jeg sidder lige her, det er pænt mærkeligt, du taler om mig i tredjeperson«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af