Bill Skarsgård skræmte børn under ‘It’-optagelserne: »Nogle græd, nogle rystede«

Bill Skarsgård skræmte børn under ‘It’-optagelserne: »Nogle græd, nogle rystede«

Skarsgård-familiens seneste internationale skud på skuespillerstammen, Bill Skarsgård, får sin gennembrudsrolle som den børneædende monsterklovn Pennywise i den nye filmatisering af Stephen Kings ‘It’.

Tim Currys udgave af klovnen fra 1990 har dannet grobund for mange mareridt, men Skarsgård Junior lader til at tage uhyggen til et helt nyt niveau. I hvert fald fik han børnene til at græde på settet, fortæller han til broren Alexander i et interview hos Interview Magazine.

»På et tidspunkt havde de sat en hel scene op, og børnene kom ind, og ingen havde set mig før. Og så kommer jeg ud som Pennywise, og børnene – små, almindelige børn – jeg så deres reaktion«, fortæller han og fortsætter:

»Nogle af dem var virkelig interesserede, mens andre ikke kunne kigge på mig, og nogle rystede. Der var et barn, der begyndte at græde. Han begyndte at græde, og instruktøren råbte, ‘Action!’. Og når han siger ‘Action’, er jeg fuldstændig i karakter. Så nogle af de her børn blev ængstelige og begyndte at græde midt i det hele, og der gik det op for mig, ‘Hold da op. Hvad laver jeg? Hvad er det her? Det er forfærdeligt’«.

‘It’ får premiere 7. september.

Læs også: Verdens uhyggeligste klovn vender tilbage – se første trailer til ‘It’-remaket

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af