‘Broad City’ bipper Donald Trump ud af den kommende sæson

‘Broad City’ bipper Donald Trump ud af den kommende sæson

Komedieserien ‘Broad City’ er egentlig ikke en politisk serie som sådan, men alligevel lagde de ikke skjul på deres politiske standpunkt, da det amerikanske valg stod på – som da Ilana i sidste sæson endte som frivillig for Hillary Clintons kampagne, og præsidentkandidaten pludselig dukkede op i egen høje person.

Én af de to skabere af serien, Ilana Glazer, har udtalt til USA Today, at de forventede, at Clinton ville vinde og havde skrevet hele fjerde sæson med det udgangspunkt. Men da valget ikke gik sådan, måtte de »omskrive en del«.

Mest opsigtsvækkende har de dog fundet på en genial måde at holde Donald Trump ude af serien på: De vil simpelthen erstatte hans navn med et »bip«, hver gang han bliver nævnt.

Læs også: Anmeldelse af ‘Broad City’ sæson 1 & 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af