Jenny Slate spiller over for John Turturro og Edie Falco i den roste ‘Landline’ – se den veloplagte trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle vil kende Jenny Slate fra ‘Parks and Recreaction’, nogle fra hendes fantastiske, små modellervoksfilm ‘Marcel the Shell with Shoes On’ og nogle fra ‘Girls’, hvor hun var Hannahs nemesis, en knaldskør gymnasieveninde med irriterende meget succes.

For et par år siden fik hun et filmgennembrud med hovedrollen i Gilles Robbespierres abortdramakomedie ‘Obvious Child’, og nu genforenes instruktøren og Slate i den allerede roste film ‘Landline’.

‘Landline’ handler om Dana, spillet af Slate, og hendes lillesøster Ali, der opdager, at deres far (John Turturro) har været deres mor (Edie Falco) utro. Dana flytter hjem til sine forældre igen, da hun har problemer med at finde en retning i livet, Ali laver teenageroprør med lidt for mange fester, mens hele deres familieliv smuldrer. Midt i spionage mod faren, sammenbrud og skøre klæd ud-fester kommer de to søstre pludselig tættere på hinanden.

Filmen fik premiere på årets Sundance-festival og fik særdeles fin kritik. Forhåbentligt får vi den også at se herhjemme, for eksempel på CPH PIX-festivalen.

Læs også: Mød Hollywoods næste superstjerner: 10 unge skuespillerinder, der kommer til at erobre verden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af