Johnny Depp flirter med tanken om at henrette Donald Trump

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johnny Depp er ikke bange for at sige tingene ligeud. Og det er præcis, hvad han gjorde under Glastonbury Festival i går. Festivalen holdes i Somerset i England, og Depp var forbi som æresgæst i forbindelse med festivalens nye drive-in biograf Cineramageddon, hvor hans film ‘The Libertine’ blev vist.

Men det var ikke hans film, der stjal opmærksomheden. Det var skuespillerens morderiske diss af en vis præsident. »Kan vi få Trump hertil? Jeg tror, at han har brug for hjælp«, siger han i ovenstående klip, mens han med løftet øjenbryn og stoneface fortsætter: »Hvornår henrettede en skuespiller sidst en præsident?«.

Læs også: Johnny Depp har formøblet 650 millioner dollars

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af