Lindsey Lohan kan få et længe ventet comeback med serie over for ‘Harry Potter’-stjerne

Lindsey Lohan kan få et længe ventet comeback med serie over for ‘Harry Potter’-stjerne

Man husker hende som den kiksede tilflytter, der bliver en ond strigle, efter hun har været for meget sammen med skolens populære piger. ‘Mean Girls’ er et af Lindsey Lohans højdepunkter i en karriere, der er blevet overdøvet af alkoholmisbrug, familieproblemer og spritkørsel. Men Lohan er kun 30 år og har stadig masser af tid til at bevise sit talent.

Nu får hun chancen i den kommende britiske komedieserie ‘Sick Note’. Serien lander senere på året, men har allerede fået en sæson 2. Og det er i anden sæson, at Lohan kommer ind i billedet.

‘Sick Note’ handler om Daniel Glass, spillet af ‘Harry Potter’-stjernen Rupert Grint. Han hader sit liv, men da han får konstateret kræft i spiserøret, begynder folk pludselig at behandle ham godt, selv hans sure chef (Don Johnson). Så da han opdager, at hans læge Dr. Ian Glennis (Nick Frost) har fejldiagnostiseret ham, fortsætter han sin identitet som ‘kræftsyg’.

Briterne har de senere år lavet adskillige glimrende komedieserier – fra ‘Catastrophe’ til ‘Fleabag’ – så man har lov at håbe, at den kan give Lohan et længe ventet comeback.

Lohan skal spille Daniels chefs datter Katerina West, som i hvert fald medvirker i de tre første episoder af anden sæson. Hun postede dette på Twitter i forbindelse med optagelserne:

Læs også: Lindsay Lohan kæmper for ’Mean Girls’-opfølger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af