Manden bag Peter Plys vækkes til live i første trailer til ‘Goodbye Christopher Robin’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For de fleste er historierne om den honningglade bjørn Peter Plys og alle hans venner kære barndomsminder. Og for manden bag bøgerne A.A. Milne var de en måde at fortælle om forholdet til sin højtelskede søn Christopher Robin – og lægge minderne fra Anden Verdenskrig bag sig. Alt i alt en fortælling, der må siges at være en bio-pic værdig.

I ‘Goodbye Christopher Robin’ spiller Domhnall Gleeson hovedrollen som A.A. Milne med Margot Robbie i rollen som hans hustru og mor til lille C.R. Historien minder umiskendeligt om Marc Fosters ‘Finding Neverland’ fra 2004, hvis fortælling om Peter Pans forfatter indbragte hele seks Oscarnomineringer og én statuette. Og med en premieredato 24. november i de amerikanske biografer går selskabet Fox Searchligt da også målrettet efter at blive en del af awards season 2018.

Filmens instruktør Simon Curtis er ikke uvant ved at kreere prisværdige film. Efter 20 års erfaring som tv-instruktør debuterede han med spillefilmen ‘My Week With Marilyn’ i 2011, der indbragte Michelle Williams en Golden Globe og Oscar-nominering for rollen som Marilyn Monroe.

Mon ‘Goodbye Christopher Robin’ kan indbringe Domnhall Gleeson og Margot Robbie deres første Oscarnomineringer? ‘Goodbye Christopher Robin’ står endnu ikke til at få dansk premiere, men mon ikke den kommer.

Læs mere: Hold øje med Riley Keough: Hun er Elvis’ barnebarn og Triers nye muse – og hun vil skræmmes en smule

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af