Michael Cera og Abbi Jacobson fra ‘Broad City’ fører an i den lovende indiefilm ‘Person to Person’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Person to Person’ er en lille indiesag i støvede farver instrueret af Dustin Guy Defa. Den havde premiere på årets Sundance Festival, hvor den blev fanget af Magnolia Pictures og er nu landet i de amerikanske biografer.

I New York følger filmen en række karakterers eksistentielle livskriser, hvor mod skal overvindes i forskellige situationer. Lige fra journalisten (Abbi Jacobson), der arbejder for, en meget sær chef (Michael Cera), der skal efterforske et mord (eller selvmord), de rebelske teenagere og deres kærester, og stedfaderen der skal charmere sig ind på kærestens barn.

Ud over Jacobson og Cera har filmen et omfattende cast bestående af blandt andre Tavi Gevinson (‘Enough Said‘), Isiah Whitlock (’25th hour’), Michaela Watkins (‘Casual’), Olivia Lucciardi (‘Orange Is the New Black’), Ben Rosenfield (‘6 years’), Buddy Durress (‘Heaven Knows What’) og Philip Baker Hall (‘Magnolia’).

Læs også: ‘Broad City’-pigerne er lige så fucked up som altid i første trailer til sæson 4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af