Mød The Bellas og DJ Khaled bag kameraet på den kommende ‘Pitch Perfect 3’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jason Moore instruerede den første, Elizabeth Banks den anden, og nu er Trish Sie (‘Step Up: All in’) klar med den tredje. ‘Pitch Perfect 3′ rammer efter sigende biograferne til december, men allerede nu får vi et lille sneak peak på settet med a capella-mestrene The Bellas.

Sie tager os med rundt på settet og giver en »global tour with the Bellas!« med såvel humoristiske stunder som de mere triste øjeblikke, heriblandt optagelsernes sidste dag, hvor pigerne græder i kor. ‘Pitch Perfect 2’ blev den bedst indtjendende musical nogensinde med en indtægt på 287 millioner dollars.

Videoen viser de velkendte piger, Rebel Wilson, Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow og Anna Camp i selskab med DJ Khaled, der også har landet en mindre rolle i ‘Spider-Man: Homecoming’.

Læs også: Anmeldelse af ‘Pitch Perfect 2’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af