Netflix på vej med vigtigt anoreksidrama med Lily Collins – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den erfarne manuskriptforfatter Marti Noxon var en af hovedkræfterne bag den roste serie ‘Unreal’ og har også skrevet afsnit af ‘Mad Men’, ‘Glee’, ‘Privat Practice’ og ‘Buffy’ . Nu springer hun ud som instruktør med sin første spillefilm, ‘To the Bone’. Den blev vist på Sundance tidligere i år, hvorefter Netflix har fanget den og gjort den til en af tjenestens originals.

‘To the Bone’ er et humoristisk drama om den syge 20-årige Ellen (Lily Collins fra ‘Love, Rosie’ og Netflix’ kommende ‘Okja’), der i årevis har kæmpet med anoreksi. Hendes frustrerede mor har flyttet hende fra det ene behandlingssted til det andet, men Ellen bliver bare endnu mere syg, endnu mere tynd og endnu mere besat af at tælle kalorier. 

En dag tager moren en beslutning om at sende hende til et utraditionelt behandlingsted, hvor hun skal bo med andre unge og behandles af den utraditionelle læge Dr. William (Keanu Reeves). Da Dr. William forsøger at få styr på hende indre stemmer, får hun efterhånden et fællesskab med de andre unge.

‘To the Bone’ får premiere på Netflix 14. juli.

Læs også: Netflix’ supersvin vil få dig til at grine, græde og blive vegetar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af