Niels Arden Oplevs horror-sci-fi-remake ‘Flatliners’ med Ellen Page får sin første trailer

Med den kommende ‘Flatliners’ har den danske instruktør Niels Arden Oplev for anden gang kastet sig ud i filmmageri tværs over Atlanten.

Instruktøren, der herhjemme har haft succes med filmene ‘Drømmen’, ‘To verdener’, ‘Mænd der hader kvinder’ og Kapgang’, er efterhånden en rutineret herre i det engelsksprogede efter at have stået bag afsnit til ‘Game of Silence’, ‘Under the Dome’, ‘Midnight, Texas’ og ikke mindst pilotafsnittet til ‘Mr. Robot’. Nu følger Oplev sin amerikanske debut ‘Dead Man Down’ op med et remake af den nærmest nyklassiske 90’er-film ‘Flatliners’, hvor en gruppe unge medicinstuderende leger med døden.

Den oprindelige ‘Flatliners’ havde Julia Roberts, Kiefer Sutherland og Kevin Bacon i de bærende roller, mens Nina Dobrev (‘The Vampire Diaries’), Diego Luna (‘Rogue One’), James Norton (‘Grantchester’) og Ellen Page repræsenterer det nye kuld. Filmen følger gruppens farlige eksperimenter med forceret død ved hjertestop, der i starten blot er en vej ind til fornyet energi og kundskaber. Men som antallet af minutter i døden stiger, begynder konsekvenserne at vise sig.

Første trailer udvikler sig kvikt fra en sci-fi-ungdomsfilm til en horror-fortælling med forvrængede billeder og illusioner. Det bliver spændende at se, om Oplev leverer en gedigen, urovækkende gyser med mere end blot jumpscares til at skræmme biografgængerne.

‘Flatliners’ får premiere i de danske biografer 28. september.

Læs mere: Anmeldelse af ‘The Mummy’: Tom Cruise er karakterløs i ny, stort anlagt franchise

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af