Ny hudløs dokumentar om Whitney Houston viser bagsiden af berømmelsen – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvem var kvinden bag den store stemme?

Det forsøger dokumentaristen Nick Broomfield (‘Kurt & Courtney’ og ‘Biggie and Tupac’) og musikvideoinstruktøren Rudi Dolezal at svare på i deres nye film ‘Whitney: Can I Be Me’ om ikonet Whitney Houston.

Ligesom dokumentaren om Amy Winehouse viser ‘Can I Be Me’ bagsiden af berømmelsen. Den tager fat i hendes baggrund, helt fra livet i ghettoen over den bragende succes og frem til hendes pludselige død i 2012. Den kommer rundt om racisme, stofmisbrug, seksualitet, sladder og en industri, der skubbede for hårdt på. Mon Houston stadig ville være i live i dag, hvis hun ikke knækkede under for presset?

Filmen får dansk premiere 26. juli og fik i sidste uge en stærkt begejstret anmeldelse af The Guardians hovedanmelder Peter Bradshaw.

Læs også: ’All Eyez on Me’: Biopic om Tupac er ukritisk og ureflekteret fanservice

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af