Soundvenue Forpremiere: Oplev sommerens actionkomedie, kuphittet ’Baby Driver’ med årets soundtrack, Kevin Spacey og højoktansromance

Soundvenue Forpremiere: Oplev sommerens actionkomedie, kuphittet ’Baby Driver’ med årets soundtrack, Kevin Spacey og højoktansromance

Edgar Wrights stjernespækkede kupfilm ’Baby Driver’ ligger lige nu på 100 procent positive anmeldelser på Rotten Tomatoes: En score, der sjældent rammer en boblende begejstret actionfilm.

Wright er kendt for de humoristiske genreperler ’Shaun of the Dead’ og ’Hot Fuzz’, og i hans nye film – hans mest ambitiøse til dato – er det også den sprudlende komik og det visuelle overskud, der fører an.

Ansel Elgort træder ud af ’Divergent’-skyggen som getaway-chaufføren Baby, der tvinges til at medvirke i et ambitiøst kup, fordi han står i gæld til gangsterbossen doc (Kevin Spacey). Baby lider af tinnitus, som han overdøver med konstant musik i ørene – musik, som udgør det fænomenale soundtrack, der er en afgørende del af filmen og en førerkandidat til årets bedste.

I sin topkarakter-anmeldelse skriver Indiewire, at Edgar Wright igen tager et »grotesk koncept og forvandler det til en brillant øvelse i høj stil og en strøm af gode ideer«. Det er en film med både hurtige biler, skæve typer og stor kærlighed, en film, der med The Wraps ord »eksisterer i en drømmelignende ekstase« det meste af spilletiden.

Ud over Spacey og Elgort er også Jamie Foxx, Lily James, Jon Hamm, Sky Ferreira og Jon Bernthal på rollelisten.

Nu kan du opleve filmen ved den første danske visning, når vi inviterer til forpremiere i Empire Bio 28. juni.

Køb billet HER. Facebook-event HER.

’Baby Driver’
Empire Bio
Onsdag den 28. juni kl. 19.30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af