Dansk stortalent stjæler opmærksomheden i grum første trailer for ‘Vikings’ sæson 5

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I finaleepisoden af fjerde sæson af ‘Vikings’ fik vi de første klip med danske Alex Høgh Andersen i rollen som hærlederen Ivar the Boneless. Nu cementerer den første trailer for sæson fem, at det unge stjerneskud bliver centrum for dramaet i næste ombæring af Historys hårdkogte vikingeserie.

Høgh Andersen har taget springet fra små roller i danske produktioner som ‘Krigen’ til som den hedenske tyran Ivar the Boneless at skære tænder, skule, snerre med en ubestemmelig accent og skrige i front for sin hær med sveden og blodet piblende fra ansigtets sprækker. Alt sammen i bestræbelsen på at blive sejrherre over dronning Lagertha (Katheryn Winnick) i kampen om Kattegat.

Af andre skandinaviske skuespillere ses danske Marco Ilsø og Ida Marie Nielsen samt svenske Gustaf Skarsgård, imens irske Jonathan Rhys-Meyers også kommer til at indtage mere skærmtid i den nye sæson.

‘Vikings’ sæson fem får premiere den 29. november 2017 og kan herhjemme ses på HBO Nordic.

Læs også: Første trailer til Jo Nesbø-thrilleren ‘Snemanden’ er isnende uhyggelig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af