Historien om storsvindleren Casper Rieper-Holm bliver til film – tjek teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Afsnittet ‘I et forhold med’ er Third Ears mest populære podcast gennem tiden, og nu danner det udgangspunkt for en kommende dansk film.

Omdrejningspunktet er den vel nok mest berygtede danske svindler i nyere tid, Casper Rieper-Holm, hvis historie da også er det stof, filmfortællinger er gjort af.

‘En fremmed flytter ind’, der ifølge Berlingske blander dokumentar og fiktion, fortæller ligesom ‘I et forhold med…’ om den enlige mor fra Hvidovre, Amanda Kastrup, der bliver forelsket i en fyr ved navn Casper, som hun bliver introduceret for gennem et tilfældigt Facebook-møde.

Amanda Kastrup optræder som sig selv i filmen, mens Casper spilles af Esben Dalgaard (‘Bankerot’, ‘Bedre skilt end aldrig’, ‘Gidseltagningen’) i fortællingen, der udfoldes som en rekonstruktion af de virkelige begivenheder, skriver Berlingske.

Bag filmen står dokumentaristen Nicole H. Horanyi (‘Dagbog fra Porn Valley’, ‘Motley’s Law’), der har samarbejdet med Third Ears Krister Moltzen, som skabte ‘I et forhold med’. Se teaseren ovenfor – ‘En fremmed flytter ind’ får premiere 14. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af