Hugh Jackman vender tilbage til showbiz med ‘The Greatest Showman’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hugh Jackman havde en af karrierens bedste roller som bandsat tryllekunstner i ‘The Prestige’.

Nu vender han tilbage til illusionsunderholdningens verden med ‘The Greatest Showman’, der ud fra traileren at bedømme dog ligner den diametrale modsætning til Christopher Nolans hjernebrydende film: Lun og lettere rørstrømsk.

Jackman spiller showmanden P.T. Barnum, der i 1800-tallet skulle gå hen og blive USA’s mest legendariske cirkusdirektør. Traileren viser, hvordan Barnum nærmest opfandt cirkus- og showbizkonceptet, som vi kender det i dag, og hvordan han samlede et hold af outsidere, der fik en rolle at spille i underholdningens tjeneste. Her er både dværge, skæggede damer og Zac Efron.

Michelle Williams spiller Barnums hustru, og da hun sjældent sætter en fod forkert, er der her en oplagt grund til at tjekke filmen ud.

Filmen får dansk premiere 25. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af