Joe Pesci vender tilbage til Martin Scorsese i ‘The Irishman’

Joe Pesci vender tilbage til Martin Scorsese i ‘The Irishman’

Egentlig var Joe Pesci (’Goodfellas’, ’Casino’) gået på pension efter at have lavet blot tre film siden 1998’s ’Dødbringende våben 4’. Med en film og tv-karriere der strækker sig tilbage til ’61, var det den lille skuespiller med det eksplosive temperament vel undt at nyde et langt otium.

Men når Martin Scorsese kalder, så smider man altså golfkøller og cigar.

Mesterinstruktøren har dermed fået overtalt Pesci til at vende tilbage foran kameraet i den kommende krimi ’The Irishman’, hvis sværvægter-cast også tæller Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel og Bobby Cannavale.

’The Irishman’ er på papiret så klassisk Scorsese, som det næsten kan blive: Filmen handler om det formodede mord på den notoriske gangsterboss Jimmy Hoffa, der på mystisk vis forsvandt fra jordens overfalde i 1975.

De Niro spiller en aldrende lejemorder, som husker tilbage på sin involvering i Hoffas død, mens Al Pacino indtager rollen som – selvfølgelig – Hoffa selv.

De to Hollywood-legender medvirkede som bekendt begge i ’The Godfather II’, men stod først ansigt til ansigt på skærmen i 90’er-klassikeren ’The Heat’. Siden gik det knapt så godt med genforeningen i den skuffende ’Righteous kill’ fra 2008, men hvis der er en instruktør, der altid får det bedste frem i sine stjerner, er det Scorsese.

Nu får De Niro og Pacino i hvert fald også stærk support fra Pesci, der alle dage har været en gave til rolleliste.

Læs også: Ny Tarantino-film om virkelig seriemorder på vej – måske med Brad Pitt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af