BoJack Horseman snart tilbage med sæson 4 – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seneste sæson af Netflix-serien om den afdankede heste BoJack Horseman, der kæmper for at genvinde sine hæderkronede dage efter at have været stjerne i en populær sitcom fra 90’erne, var en af sidste års bedste.

Her var BoJack på randen af selvmord efter flere mislykkedes forsøg på at genopstarte karrieren. I traileren til sæson fire er BoJack ikke til at finde – han ser ud til at være stukket af for at finde sig selv efter sine personlige nederlag i forrige sæson. Men mon ikke han hurtigt vender tilbage og bliver nødt til at tackle, at han ikke modtog en Oscar-nominering i forrige sæson?

I mellemtiden har Diane Nguyen taget over, og hun virker opsat på at holde os opdateret på, hvad der sker i Hollywood i BoJacks fravær. Hun arbejder nu på en blog, mens Mr. Peanutbutter er gået hen og blevet en populistisk helt og stiller op som guvernør.

Traileren til den animerede dramedy-satire lover masser af latter og tåre i den kommende sæson. Serieskaberen Raphael Bob-Walksberg har desuden antydet, at seriens tone vil gennemgå en ændring efter den nylige udvikling i det politiske landskab i USA.

BoJack Horseman får premiere på Netflix 8. september.

Læs også: Her er årets bedste tv-serier ifølge internationale medier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af