’Game of Thrones’: Kom bag kameraet på den grandiose afslutning på ’The Spoils of War’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Spoils of War’ beviste endnu engang, at ’Game of Thrones’ er den bedst instruerede actionserie lige nu. Med tydelig inspiration fra Alfonso Cuaróns’ mesterstykke ’Children of Men’ kastes vi ud i et rendyrket inferno, når Drogon ses i aktion for første gang.

Afsnittet, der må være et af seriens dyreste nogensinde, var en kæmpemæssig produktion, som denne nye featurette tydeligt viser.

Den 14-minutter lange video tager os bag om scener på det massive slag og den holdpræstation, der har ligget bag afsnittet, og som involverer alt fra special effects, skuespillernes kraftanstrengelser og de allestedsnærværende visuelle effekter.

Kampscenen indeholder op mod 80 skud, hvor Daenerys ridder på Drogon  ̶  til sammenligning bød hele sæson 6 på bare 11 skud. I videoen ser man blandt andet, hvordan holdet optog Emilia Clarke på ryggen af Drogon.

»At være med på den her rutschebanetur, hvor du er fastspændt, og samtidig skal se ud som om du er i kontrol, når der sker så meget. Man er nødt til at mønstre hver eneste bid af fantasi, man har og så bare bruge den«, siger Emilia Clarke blandt andet i videoen.

Det er særligt Daenerys og Jamie, der er omdrejningspunkt for krigsscenen, som hovedsageligt viser dragehelvedet i skrækindjagende point of views fra landjorden.

Special effects-afdelingen brugte dagevis på at finde ud af, hvordan de skulle time dominoeffekten af eksplosioner, når Drogon sætter ild til kornkaravanen.

I afsnittet smelter alle produktionens anstrengelser sammen og giver den tilsigtede følelse af at være fanget midt i krigens rædsler. En krig, hvor man ikke nødvendigvis ved, hvem man skal holde med, når alle midler tages i brug for kampen om tronen.

Læs også: ‘Game of Thrones’ sæson 7 afsnit 4: Suveræn finale splittede os helt ind i marven

Læs også: ’Game of Thrones’: Tre hurtige spørgsmål og svar efter det nye afsnit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af