Hold ikke vejret efter en ny sæson af ’Louie’

Hold ikke vejret efter en ny sæson af ’Louie’
Louis C.K i 'Louie'

Louis C.K’s fiktionaliserede selvportræt, tv-serien ’Louie’, har været på forlænget pause siden 2015. Og meget tyder nu på, at fans af komediedramaserien risikerer at vente endnu længere – hvis ikke forgæves – på en ny sæson.

Kanalen bag, FX, har nemlig stadig ikke fået en opdatering på, hvorvidt serien vender tilbage til skærmen foreløbig. Og Louis C.K. sagde i går på et pressemøde:

»Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil lave den igen, men jeg elskede at gøre det. Jeg kommer ikke til at lave den snart, men den kan komme tilbage i fremtiden«.

En noget kryptisk tilkendegivelse, der tydeligt illustrerer C.K’s arbejdsmetode – og hans splittelse omkring en eventuel ny sæson af hans højtelskede passionsprojekt.

»Jeg tænker ikke meget over det, men der er ingen grund til at sige, at jeg aldrig vil lave den igen. Og desuden elskede jeg serien, så hver gang jeg får den på afstand, bliver jeg bare gladere for den. Noget, jeg aldrig vil gøre, er at lave et dårligt afsnit af serien bare for at fortsætte. Det var derfor, jeg stoppede«, udtalte han videre.

Det er i den grad forfriskende at høre om en mådeholden serieskaber, der ikke bare forsøger at malke succesen. Som vi ved fra ’True Detective’s anden sæson, er det en rigtigt dårlig ide at presse seriers kreative bagmænd – resultatet bliver i bedste fald middelmådigt.

Hvis C.K nogensinde beslutter at fortsætte ’Louie’, har han allerede nu tilkendegivet, at det næppe bliver den samme type serie.

»Jeg tror ikke, jeg vil lave den præcis samme version igen. Jeg har bare ikke været ham med den plettede sorte t-shirt i et stykke tid nu«.

Louis C.K har da også rigeligt at se til på tv-fronten nu om stunder. Han har været med til at starte FX-serierne ’Better Things’ og ’Baskets’, mens han sideløbende har lavet webserien ’Horace & Pete’ og den kommende animerede serie ’The Cops’.

Læs også: Louis C.K.’s nye show på vej til Netflix – se teaseren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af