’How I Met Your Mother’-spinoff genopstår fra de døde

’How I Met Your Mother’-spinoff genopstår fra de døde
Castet fra 'HIMYM' forventes ikke at medvirke i den nye spinoff.

Mens NBC forsøger sig med reboots, arbejder 20th Century Fox TV på en række spinoffs over deres mest populære serier.

’How I Met Your Mother’ blev en af de mest succesfulde sitcoms i kølvandet på ’Friends’, og serien, der sluttede for tre år siden, har længe set ud til at få en spinoff med ’How I Met Your Dad’.

Allerede sidste år blev serien varslet med Isaac Aptaker og Elizabeth Berger, der begge er producerer på serien ’This Is Us’, om bord som manuskriptforfattere. Aptaker og Berger blev imidlertid forfremmet til co-showrunners på ’This Is Us’ efter dens succes i løbet af første sæson, og derfor er HIMYM-spinoffet på udkig efter nye forfattere.

»Studiet vil prøve med andre forfattere. De kommer til at starte fra bunden«, udtalte Fox’ formand, Dana Walden, i et interview med Deadline.

’How I Met Your Dad’-projektet har tidligere været afprøvet. Fox forsøgte sig allerede med en spinoff tilbage i 2014, mens ’HIMYM’ stadig kørte på CBS. Planen var, at karaktererne fra den nye spinoff skulle introduceres i den oprindelige series finale, men serien blev skrottet på grund af uoverensstemmelser mellem Fox og CBS.

Om den nye spinoff udtaler Walden videre: »Det er en, der bliver tilberedt langsomt. Hvis ideen og udførslen er der, så tager vi den«.

Fox har ligeledes tidligere forsøgt at udvide deres dramaflagskib ’Empire’ med en spinoff. Forsøget endte dog bare som flashbacks i ’Empire’ selv, da serieskaberne mente, det var vigtigere at fokusere på moderskibet.

Desuden er der blevet spekuleret i, om Fox’ også vil bygge videre på sine mange gange Emmy-vindende ’Modern Family’, som er på vej ind i sine sidste to sæsoner. De har tidligere forsøgt sig med en spinoff-ide, om end den aldrig forlod tegnebrættet.

Læs også: Det skal du streame i august: Danskpræget gyserserie, undervurderet tv-perle og ventet superheltesammenstød

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af