Rooney Mara hjemsøger Ben Mendelsohn i traileren til ‘Una’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nylig blev Oscar-potentielle ’Maria Magdalena’ med Joaquin Phoenix og Rooney Mara rykket til en ugunstig premieredato i marts næste år. Til gengæld kan man snart nyde Mara i en anden film, ’Una’.

’Una’ har tre salgsbare assets med ’Carol’-stjernen, Ben Mendelsohn (’Bloodline’ og ’Rogue One’) og Riz Ahmed (’The Night of, ’Rogue One’) og en fængslende historie om den titulære Una, der som ganske ung stak af med den væsentligt ældre Ray, hvilket senere fik ham anholdt. 15 år senere opsøger hun Ray, som ikke ønsker at få sin nystiftede familie forstyrret af fortiden.

Filmen er den australske teaterinstruktør Benedict Andersons debut og bygger på det Tony-vindende stykke ’Blackbird’. ’Una’ blev vist på de prestigefyldte filmfestivaler i Telluride, Toronto og London sidste år til udmærkede anmeldelser, men har af uransagelige årsager været tilbageholdt indtil nu.

Det er ikke til at sige, om den nogensinde kommer op herhjemme. Men i det mindste har den nu fået lov til at se dagens lys på amerikanske breddegrader.

Læs også: Casey Affleck leger lagenspøgelse i første trailer til Sundance-hittet ‘A Ghost Story’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af