Dansker og ‘Game of Thrones’-stjerne på baglæns seriemorderjagt i trailer til ’Rellik’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske skuespillere popper for tiden op hist og her i internationale film og serier, og specielt på den anden side af Nordsøen er der bud efter dem. Nu er turen kommet til Lærke Winther (’Bankerot’, ’Dicte’).

Yes, titlen ’Rellik’ er ’killer’ stavet baglæns og indvarsler seriens fortællestruktur, hvor man starter med et mord og derefter går tilbage i tiden, til før seriemorderen bag slog sig løs. Gabriel Markham er en vansiret politimand, der er besat af at jagte manden, som i sin tid tilførte ham både fysiske og mentale sår.

Den altoverskyggende stjerne er Richard Dormer, som skal løfte sin egen serie efter at være ’brændt ud’ som ildtroldmanden Beric Dondarrion i den seneste sæson af ’Game of Thrones’. Lærke Winther spiller hans kone Lisa, mens nogle måske kender Paterson Joseph, der har en birolle i serien, som messiasfiguren Wayne i ’The Leftovers’.

’Rellik’ er en BBC-produktion af folkene bag den glimrende ’The Missing’. Det er en mørk og regnvåd krimithriller i familie med ’Seven’, ’Prisoners’ og ’Forbrydelsen’ med tidselementet som twist.

Den kan ses på HBO Nordic fra den 11. september.

Læs også: Netflix og HBO Nordic vil lave de danske serier, som DR ikke tør

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af