David Lynch åbner en kattelem på klem for mere ’Twin Peaks’

David Lynch åbner en kattelem på klem for mere ’Twin Peaks’
David Lynch i 'Twin Peaks: The Return'

Der var behov for forklaring og fortolkning, da ‘Twin Peaks: The Return’ sluttede efter 18 afsnit, selvom Lynch selv nok foretrækker, at man ikke skruer fortolkerhatten for tæt om hovedet.

Kyle McLachlan, der spiller Dale Cooper i filmen, har antydet, at der ikke er mere ‘Twin Peaks’ i støbeskeen, mens kanalen bag genoplivningen, Showtime, har udtrykt, at deres dør står åben, hvis Lynch vil lave mere. Og Lynch? Han vil ikke afvise muligheden.

I forbindelse med en video-Q&A med de fremmødte til hans fotoudstilling ’Small Stories’ i Beograd kulturcenter gav instruktøren sit syn på åbne slutninger.

»Det vigtige er, hvad du tror på. Mange ting i livet sker bare, og så må vi selv drage vores egne konklusioner. Du kan for eksempel læse en bog, der rejser en række spørgsmål, hvor du har lyst til efterfølgende at tale med instruktøren, der døde for flere hundrede år siden«. Han udtalte i samme ombæring:

»Det er for tidligt at tale om, hvad der vil ske, men du kommer ikke til at se noget de næste to-tre år, idet den forgangne sæson tog fem år at lave«.

Med andre ord: Spekulationerne om ‘Twin Peaks: The Return’ del 2 kan begynde.

Læs også: Danmarks førende Lynch-ekspert: Det nye ’Twin Peaks’ er ikke et epos – det er erotik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af