James Franco er splitterravende fantastisk i ny trailer til ‘The Disaster Artist’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Franco er en mand af mange talenter og ikke bleg for at slippe gækken løs i vidt forskelligt kunstnerisk øjemed. Hans hidtidige forsøg ud i instruktørfaget har mestendels resulteret i filmatiseringer af litterære favoritter (‘As I Lay Dying’) og småprætentiøse festivalforglemmelser (‘In Dubious Battle’), men det kommer højst sandsynligt til at ændre sig med ’The Disaster Artist’.

I filmen går James Franco bag om tilblivelsen af den nyklassiske så-dårlig-at-den-er-genial-fadæse ’The Room’ og dens larger than life-instruktør og hovedrolleskuespiller Tommy Wiseau. Og skal man tro dem, der allerede har set ‘The Disaster Artist’ – heriblandt Wiseau selv – og nu denne trailer, lader det til, at Franco har formået at ramme det komplet groteske i historien samt en tragisk nerve i portrættet af Wiseau som endnu en idealistisk eksistens forført og knægtet af Hollywoods illusioner. Man fristes til at tro at det er en sang, der ligger Francos eget hjerte nær.

James Franco har pakket ’The Disaster Artist’ med kendte skuespillervenner, heriblandt brormand Dave, Seth Rogen, Bryan Cranston, Zac Efron, Sharon Stone, Hannibal Buress og Judd Apatow som sig selv.

Filmen afventer endnu en dansk premiere, mens den i USA kommer til december og spås flere mulige Oscar-nomineringer.

Læs også:Verdens dårligste instruktør elsker 99,9 procent af James Francos film om verdens dårligste film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af